top of page

Digital Markedsføring

Gjør markedsføringen digital

Digital markedsføring høres kanskje "fancy" ut, men det handler om å drive markedsføring på internett. Du har sikkert sett både annonser på Facebook, i Google, eller andre nettsider du har besøkt. Det er nesten som om internett "kjenner" deg, og serverer relevant budskap til deg og dine interesser. Digital markedsføring bygger videre på viktigheten av nettsider. En butikk uten kunder, er det samme som en nettsiden uten digital markedsføring. Hvis nettsiden er dårlig, så er det heller ingen vits i å sende noen dit.

 

Synlighet og tillitsbygging 

 

Problemet med å selge noe i dag, er at de aller fleste av oss velger å kjøpe fra kilder vi stoler på, eller som føles ut som vi kan stole på. God markedsføring på nett er med på å skape tillit hos nye kunder.

 

Ikke sløs penger

 

Mange bedrifter bruker fortsatt den gamle måten å markedsføre seg på: tv, radio og aviser. Dette er det vi kaller for "guess-marketing", eller gjette-markedsførig. Du har ingen kontroll over hvem som ser budskapet ditt eller når de ser det. Med andre ord så bruker du masse penger på å fortelle ditt budskap til personer som ikke er interessert.

 

Billigere og bedre

 

En av de aller største fordelene med digital markedsføring, er at det har blitt billigere å spre budskapet ditt, og du kan målrette deg direkte mot sluttbrukeren som du allerede vet er interessert i det du selger.

 

Eksempler:

  • Bruke sosiale medier (Facebook, Instagram osv)

  • Annonser på Google og Facebook

  • Film og Foto

  • Lage nettsider

  • Landingssider

  • Rangere høyt i Google

  • Keyword research

​Det kan virke overveldende og komplisert ut, men det er her vi kommer inn. Ta kontakt med oss i dag, så kan vi sammen finne den beste løsningen for deg.

bottom of page