top of page

KAMPANJE

Bil-dekor til gode priser. Raskest på markedet!

Pris fra

1.750,-

FÅ NY REKLAME PÅ DIN FIRMABIL I DAG!

Bil-dekor er noe av det vi i ZignMedia har drevet med lengst, og vi tørr å påstå at vi er spesialister på faget. 

DET FUNGERER

Reklame på bilen din er viktig for å bli synlig, men også for å utstråle større profesjonalitet. Bil-dekor er noe av den mest prisgunstige reklamen du kan kjøpe. Hver dag vil bilen din være synlig for nye personer, og dette vil øke etterspørselen og troverdigheten fra nye kunder. Noen av våre kunder ble overrasket over den økende etterspørselen de fikk etter at firmabilene ble foliert.

TID ER PENGER

Vi vet hvor tungvindt og dyrt det kan bli for deg hvis prosessen er lang. Derfor er vi spesielt opptatt av å levere ferdig resultat raskt. I klartekst kan dette bety så raskt som 1-2 dager fra første kontakt. Dette er selvfølgelig uten å gå på kompromiss med kvaliteten!

ET LITE UTVALG AV BILER VI HAR FOLIERT

INGEN BEGRENSNING

Vi er en totalleverandør av alle grafiske tjenester, noe som betyr at vi kan stå for design, layout og dekorering av din bil om ønskelig. Vi tilpasser oss etter dine ønsker. Ingen jobb er for liten eller for stor. 

ENKELT FOR DEG

Vi ønsker å gjøre det enklest mulig for deg. Fyll ut skjemaet nedenfor slik at vi kan kontakte deg og hjelpe deg med det du trenger. 

Kontakt

DU KAN OGSÅ KONTAKTE OSS DIREKTE

post@zign.no

55 34 55 91

bottom of page