top of page

Logo & Profil

Vi designer både logo og profil

Jeg tror du vil si deg enig med meg når jeg sier at merkevaren din er avgjørende for suksess. En god logo og profil er det som skal til.

 

Statistisk sett er sjansen større for at kunder velger å kjøpe hos noen de stoler på, fremfor en ukjent aktør. Merkevaren din er det som gjør at folk kjenner deg igjen, og som er med på å skape tillit hos dine kunder. Det er ikke nok å bare ha et fengende navn for å skille deg ut fra konkurrentene, du må også ha en helhetlig profil (både logo, farger, skrifttyper osv).

 

Det er én ting du må forstå...

 

Vi mennesker er visuelle vesen, og vi trenger å koble et navn med et ansikt for å huske en person. Det samme gjelder din bedrift. Hvis du ikke har en god logo og en tydelig profil, så vil ikke folk ha et "ansikt" å koble navnet ditt til.

 

Poenget er:

 

Hvis du har en dårlig logo, eller en profil som er rotete eller lite gjennomtenkt, så er sjansen stor for at du går glipp av mange kunder.

 

Hva gjør jeg?

 

Vi i Zign Media hjelper deg å forme hele den grafiske profilen din, slik at du kan fortsette å konsentrere deg om det du er god på. Kom innom oss for en uformell prat, eller ta kontakt, så ser vi på løsninger som passer for deg. Sjekk gjerne ut vår portoføje. Vi gleder oss til å snakke med deg!

bottom of page